Čunzáá Reŋgâs frá BOW


Perustiedot

Virallinen nimi: Čunzáá Reŋgâs frá BOW
Kutsumanimi: Renki
Sukupuoli: Ori
Rotu: Islanninhevonen
Syntymäaika/ikä: 21.3.2010/ 7v.
Omistaja: VARJA, Frozen Solo
Rekisterinumero: SKPR-2190

GALLERIAAN


Luonne

Renki on poni jolta ei vauhtia puutu! Ryminällä mennään niin esteet kuin maastopolutkin, eikä koulukiemuratkaan sen keveämmin mene. Tämä poni sählää hoitaessa ja hiippailee salaa ulos mielellään sekä karsinasta että tarhasta.
Osaa avata helpoimmat solmut ja on kekseliäs muutenkin – vaatii erityistä vahtimista.

Sydämeltään Renki on kuitenkin hellyttävä ja kiintyy ihmisiin helposti. Seikkailunhaluinen sekä maasto- ja liikennevarma.


Varusteet

Sukutaulu

Isä: Forder Ii: Iii:
Iie:
Ie: Iei:
Iee:
Emä: LC Gingerbread Ei: Eii:
Eie:
Ee: Eei:
Eee:
Kilpailukalenteri

Aika
Paikka
Sarja
Laji
Sijoitus
8.4.2011
Kht Kuusimetsä
Islanninhevoset
Epäviralliset näyttelyt
4/7
20.4.2012
Frozen Solo
Islanninhevoset
Viralliset näyttelyt
2/5 (+ 1 hylätty) LKV2, irtoSERT, JS
26.9.2012
Suomen keppihevosfoorumi
Sukka- ja huopahevoset
Viralliset näyttelyt
2/3 (+ 1 hylätty) KUMA, JS
4.4.2013
Suomen keppihevosfoorumi
Orit
Viralliset näyttelyt
4/11 (+ 1 hylätty) LKV4, KUMA, JSArvostelut

Ahh, kerrankin jokin erinlainen ja persoonallinen poni.. Rengen sukupuolileima ainakin täsmää, se on selvästi ori. Rotuleimasta en olisi niinkään varma, mutta sopiihan se Islanninhevoseksikin. Ilmeisesti poni on huovutettu? Jokatapauksessa, suu ja muutenkin koko hepo on suora. Mittasuhteet muuten sopivat, mutta kaula vähän liian ohut. Suu voisi olla aavistuksen verran pidempi. Korvat, silmät ja sieraimet ovat sopivissa kohdissa ja hyvän kokoiset. Valopilkut voisivat silmissä olla taaempana. Muodot ovat hyvät (esim. leuka). Harja on kivan tuuhea, ja tekee Rengestä enemmän Issikkamaisen. Kokonaisuudessaan hieno, persoonallinen ja sympaattinen poni.
2.2.2011 TinaskuTästä minä tykkään! Orilla on tunnusomainen kuviointi ja ihanan tuuhea harja, jota tekisi mieli käyttää tyynynä. Saumavaratkaan eivät näy silleen häiritsevästi ja hevosen muodot ovat herttaisen pulleat. Silmät, sieraimet ja korvat on aseteltu hyvin. Ainoina miinuksina tulevat kaula ja harjan väritys. Kaulassa olisi saanut olla ehkä pikkuisen enemmän muotoa, mutta tavallaan se taas sopii tuohon ja tekee Rengistä persoonallisen. Harjasta joo, ehkä olisin toivonut tuohon harmaan sekaan sitä ruskeaakin, jotta se olisi ollut raitarikkaampi, vai miten sen sanoisi - tämä on toki vain minun mielipiteeni, enkä tahdo sanoa että tuollainen harja olisi väärin. Kokonaisuudessaan poni on silti arvokas, uniikki ja omaperäinen. Pala islanninhevostakin uhkuu orin ulkoäöstä.
16.10.2011 ErikaRenkiin ihastuinkin melkeimpä heti ensisilmäykseltä:D Suloinen ja pesoonallinen otus, taitavasti tehty. Rotu- ja sukupuolileima ovat ok. Suu voisi olla _aavistuksen_ pidempi. Silmät ja sieraimet ihan hyvällä kohtaa. Harja on erikoinen, mutta se sopii ponin kuvaan hyvin. Alakaulassa olisi saanut olla pikkuisen enemmän muotoa. Korvat ovat hyvällä kohtaa. Kokonaisuudessaan todella suloinen ja persoonallinen.
20.12.2011 Nuppu