Captain Cadaverous


Perustiedot

Virallinen nimi: Captain Cadaverous
Kutsumanimi: Verp
Sukupuoli: Ori
Rotu: Ylämaanponi
Syntymäaika/ikä: 1.10.2014/5v.
Omistaja: VARJA, Frozen Solo
Rekisterinumero: SKPR-6602

GALLERIAAN


Luonne

Verp on varsin hapan tapaus; sitä ei saa innostumaan oikein mistään maastakäsin. Orin kanssa saa olla tarkkana, ettei se pääse kujeillaan yllättämään.
Yleisesti poni vain nököttää paikallaan ja mulkoilee maailman menoa. Verp kuitenkin suoriutuu tehtävistä kohtalaisesti ja kuuntelee ratsastajaa tarkasti.
Liikenteessä pidettävä silmällä. Maastovarma.Varusteet


Mustat tekonahkaiset LG-suitset nivelellä ja kultaisilla yksityiskohdilla sekä ketjuohjilla.

Mustat tekonahkainen riimu ja kultaisilla yksityiskohdilla.

Musta fleeeloimi säkäpehmusteella ja kultaisilla yksityiskohdilla.
Sukutaulu

-


Kilpailukalenteri

Aika
Paikka
Sarja
Laji
Sijoitus
12.10.2014
Suomen keppihevosfoorumi
Sukkaponit
Viralliset näyttelyt
2/9 (+ 1 hylätty), LKV2, irtoSERT, JS
15.4.2015
Suomen keppihevosfoorumi
Sukka- ja huopahevoset
Viralliset näyttelyt
1/7, BIS4, LKV1, MVA-sert, JSArvostelut

Niin hurjan suloinen! Hyvä rotuleima, vaikka ylämaanponiksi Verpin kaula on hieman siro. Mainio sukupuolileima, orimainen olemus ja niska. Pään alalinjan muodot hyvät sukkaponille, leukaperä voisi olla syvempi. Myös pään ylälinja hyvä ja rodunomainen, turpa hieman terävä. Hyvä kaula, passelin mittainen, levenee siististi loppua kohden. Jykevämpi kaula tukisi rotuleimaa vielä lisää. Olemukseltaan kuitenkin ryhdikäs ja komea ori! Suloiset korvat, vaikkakin hieman leveät ponille. Istuvat sen päähän kuitenkin hyvin ja kiinnitys on siisti ja huolellinen. Silmät todella ilmeikkäät ja löytäneet omat paikkansa, valopilkut sijoitettu vähän turhan reunalle silmiin. Sieraimet ovat jääneet pieniksi, mutta omilla paikoillaan. Ihanat tummennokset ja harja, erittäin passelit ponille! Ihanan ilmeikäs kaveri tämä Verp.
7.10.2014, NiittiPakko sanoa heti ensimmäiseksi, että oikein suloinen ensivaikutus tuli tuosta ponista! Sukupuolileima hyvä, ja rotuleimakin on hyvä. Korvat voisivat olla hiukan sirommat, mutta muuten kivat ja hyvillä paikoilla. Silmät sopivasti ponimaiset, ja hyvillä paikoilla. Sieraimetkin hyvillä paikoilla, mutta minun makuuni liian pienet. Leukaperä olisi voinut olla syvempi. Harja näyttää oikein kivalta, ja kivaa lankaa. Kaula hyvän pituinen, ja paksuinen. Pää on siististi kiinnitetty keppiin. Muutenkin poni on mielestäni oikein siisti, ja huolellisen näköisesti tehty!
30.10.2014, Mirza


Rotu ja sukupuolileima erinomaiset. Ensivaikutelma orista oli, että eikä mikä sukkakeppari! Ponilla on hyvät muodot päässä ja ''ryhdikäs'' kaula mikä on plussaa rodun puolesta. Silmät tuovat ihanan veikeän katseen jotka kertovat paljon ponimuksen luonteesta. Silmät ja sieraimet ovat hyvän kokoiset ja hyvillä paikoilla, korvat ovat myös todella hyvät. Harja on kivan pituinen ja paksuinen. Sekä pienet tummennokset käyvät tälle ponille! Todella ihastuttava herra.
18.1.2015, Kht Jema